Erna Kunst

Vertel eens...

Mijn naam is Erna Kunst, getrouwd met Ronald en moeder van twee prachtige volwassen zoons.

Mijn passies? Fotografie, wandelen langs het strand en in het bos, een terrasje pakken, gewoon lekker buiten zijn en mijn werk.

Mijn drive? Ik gun het ieder kind om lekker in zijn of haar vel te zitten en vol zelfvertrouwen de wereld te ontdekken. Ik luister en kijk met veel plezier naar hun puurheid, onbevangenheid en openheid. Vanuit deze drive en mijn werkervaring is mijn praktijk voortgekomen. 

De laatste zeventien jaar heb ik altijd met kinderen/jongeren gewerkt.  Vijftien jaar als leerplichtambtenaar en vier jaar op een dagbesteding met (licht)verstandelijk beperkte jongeren en jongeren met gedragsproblematiek.

Inmiddels heb ik de, in 2017 gestarte, post HBO opleiding  “Kind in Kracht” tot kindercoach succesvol afgerond met als resultaat een eigen praktijk. Daarnaast ben ik ook Ambulant begeleider voor ondersteuning bij ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Dit doe ik met veel liefde en plezier.

Erna Kunst Coaching, praktijk voor kinderen en jongeren is werkelijkheid geworden.

Erna

kindercoach schagen hollandskroon coach voor kinderen jongeren coach coaching faalangst pesten kwaliteiten kinderen hooggevoelig
Scroll naar top